.innerImg{ float: right; }

אחת שתיים שלוש דג מלוח- סיור בעקבות אוכל בירושלים

למה אוכלים דגים מלוחים? מה מקור הקיגל? למה העולים מברה"מ לשעבר ירגישו בבית במאה שערים? האם יש באמת דבר כזה "אוכל ירושלמי"? האם הארטישוק ירושלמי? מי הכין אוכל לפסח כבר בחנוכה? ממתי אוכלים כאן חומוס ופלאפל- ומהו המטבח הישראלי?

מסע חוצה גבולות, בין מזרח ומערב,  העוסק בנבכי האוכל בירושלים. הסיור משלב בתוכו טעימות, עצב וצחוק- והמון זיכרונות מהארץ ומחו"ל.

את הסיור, ניתן לעשות בשוק מחנה יהודה וסביבתו, וכן בשכונת גאולה הסמוכה למאה שערים.